Препоръки

Отседнах в хотела на 6- ти Септември  2019 година. Бях вежливо посрещнат на рецепцията. Всичко, което е описано на сайта им беше и в реалност. Стаите бяха чисти и уютни, ресторанта им и специалитетите им страшно вкусни. При първа възможност пак ще ги посетя!

- Иван Ангелов, София

Хотел- ресторант Палермо, намиращ се в гр. Тутракан разполаза с леглова база от 17 легла.

Ценови диапазон:18 лв. при наемане на цяло помещение.

Хотелската част е в синхрон с цялостната стилистика на новопостроената сграда. Разполага с база от четирнадесет легла, разположени в две тройни и четири двойни стаи. Всяка от тях отговаря напълно на изискванията на съвременния туризъм- разполага с мини бар, климатик, телевизор с кабелна телевизия, нова мебелировка и парно отопление през зимния сезон.

Ресторантът разполага с 100 места. За приятна обстановка в заведението, предлагащо традиционна българска кухня, допринасят както уютната мебел и нов интериор, така и сбирката от картини на местни творци, отразяващи красотите на тутраканския край- дунавски залез, рибарски лодки,старите улици с типична архитектура, реката...

Вкусните ястия, предлагани в заведението, уютът на стаите и живописната гледка към тихите води на Дунав оставят у посетителите незабравим спомен!

Добре дошли !

welcome

Добре дошли в Хотел Палермо град Тутракан с избиране на снимката по горе може да направите виртуална разходка в хотелани и да разгледате услугите, които предлагаме!

За нас !

about us

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s...

Къде сме ние?

location

Хотел Палермо се намира в Югоизточната част на града на тихо и уютно място, до нас бързо и лесно може да достигнете ако навигирате от картата посочена погоре!